Ajánlataim 

 

Mini lufi csomag:

Ebben a csomagban 1-2 darab lufiból tekert figurákat készítek. Ezt a csomagot azoknak ajánlom, akik nagy létszámú szülinapi, esküvői, családi partit tartanak. Valamint azoknak, akik rendezvényre szeretnének lufi hajtogatót. Ennek a csomagnak az-az előnye, hogy ha kevés az idő, vagy ha sok a vendég, akkor is mindenki kaphat egy saját kérése alapján elkészítet mini lufi csodát! Ha szülinapra, esküvőre rendeli meg ezt a csomagot az ünnepelt/ek részére előre választható egy lufi torta vagy egy több lufiból álló nagyobb lufi állat.

 

Kedvenc lufi csomag

Ebben a lufi csomagban 3-5 darab lufiból tekerek figurákat.  Ezek a figurák sokkal részletesebbek, nagyobbak, színesebbek, látványosabbak.  Olyan rendezvényekre ajánlom, ahol a vendégek létszáma nem haladja meg a 20 főt, mert ezeknek a figuráknak az elkészítése időigényesebb, mint a mini lufi csomag keretében készült figurák esetében. Amennyiben ez a csomag tetszik önnek és megrendeli az ünnepelt részére úgy előre egyeztetés alapján az ünnepelt részére ajándékba készítek egy lufi tortát és egy több lufiból készült szobrot vagy egy lufi tortát és egy lufi kalapot.

 

Lufi figurarendelés

Ha nem szeretne lufi hajtogatót a rendezvényére, de szeretne dekorációnak lufi figurákat esetleg egy nagyobb, látványosabb figurával lepné meg szerettét rendelje meg és én elkészítem az ön kérése alapján.

 

Lufi csokor Hölgyeknek Nőnapra. Névnapra, Szülinapra stb.: 500Ft-tól

Modellező lufiból készült virág, virágcsokor készítését vállalom.